Auditori energetici
  Avocati Buzau
  Contabilitate Buzau
  Executori judecatoresti
  Lichidatori judiciari
  Mediatori Buzau
  Notari publici Buzau
  Traducatori autorizati

Societate Profesională Notarială LEFTER SINICA ȘI VASILE DANIELA

134 Vizualizari
Str. Ostrovului, bl.A1, sc.B, Ap. 2, 3, Buzău
0238 720 377
sinalefter@yahoo.com
Societatea Profesională Notarială Lefter Sinica și Vasile Daniela din Buzău vă pune la dispoziție o gamă completă de servicii notariale, acoperind diverse domenii ale dreptului și oferind asistență juridică specializată. Printre serviciile oferite se numără:

1.      Redactarea Înscrisurilor cu Conținut Juridic: Notarii publici din cadrul societății vă pot ajuta în redactarea documentelor legale, asigurându-se că acestea respectă normele legale în vigoare.

2.      Autentificarea Înscrisurilor Redactate de Notarul Public: Procesul de autentificare este esențial pentru validarea documentelor, oferindu-le acestora o recunoaștere oficială.

3.      Succesiuni: Societatea asigură asistență în procesul de succesiune, inclusiv în redactarea și autentificarea testamentelor și în administrarea moștenirii.

4.      Certificarea unor Fapte: Notarii pot emite certificate care atestă anumite fapte sau situații, contribuind la stabilirea veridicității acestora.

5.      Darea de Data Certă Înscrisurilor Prezentate de Părți: Asigurarea unei date certe pentru documentele prezentate, ceea ce poate fi important în diverse contexte juridice.

6.      Primirea Înscrisurilor și a Documentelor Prezentate de Părți: Notarii primesc și verifică documentele prezentate de către clienți, facilitând astfel procesul legal.

7.      Legalizări: Societatea oferă servicii de legalizare a documentelor, asigurându-se că acestea sunt conforme cu legislația în vigoare.

8.      Eliberarea de Duplicate de pe Actele Notariale: Dacă este necesar, se pot elibera duplicate de pe actele notariale întocmite anterior.

9.      Testamente: Asistență în redactarea și autentificarea testamentele, ajutând clienții să-și planifice succesiunea conform dorințelor lor.

10.  Divorțuri: Notarii pot asista în procesul de divorț, facilitând întocmirea actelor necesare într-un mod legal și eficient.

Societatea Profesională Notarială Lefter Sinica și Vasile Daniela este dedicată furnizării de servicii notariale de calitate, oferind clienților săi soluții juridice complete și profesioniste.

Program cu publicul: Luni - Vineri: 09.00 - 15.00

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.