Auditori energetici
  Avocati Buzau
  Contabilitate Buzau
  Executori judecatoresti
  Lichidatori judiciari
  Mediatori Buzau
  Notari publici Buzau
  Traducatori autorizati

Neculai Răzvan Alex

109 Vizualizari
Bd Unirii -Centru Nr 176.- BL.B -SC. A -ET 1., AP.5, Buzău
0773 887 808
alx.neculai@gmail.com
Avocatul Neculai Razvan Alex, avocat definitiv în cadrul Baroului BUZĂU, cu o vastă expertiză în diverse ramuri ale dreptului, oferă asistență și reprezentare clienților săi, atât persoane fizice, cât și juridice.

Avocatul Neculai Razvan Alex a desfășurat activități de asistență și reprezentare într-o gamă diversificată de domenii, printre care drept penal, drept civil, dreptul familiei, infracțiuni economice, delapidare, spălare de bani și drept constituțional. Cu o prezență extinsă pe întreg teritoriul României, cu accent preponderent în județele Buzau, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Braila, Ialomita, Prahova, Ilfov și Municipiul Bucuresti, Avocatul Neculai Razvan Alex este dedicat asigurării drepturilor și intereselor clienților săi.

Avocatul Neculai Razvan Alex oferă asistență și reprezentare la toate nivelurile sistemului judiciar, inclusiv la Poliție, Parchet, Judecătorie, Tribunal și Curte de Apel. Cu abilități solide de comunicare și o înțelegere profundă a complexității legilor, avocatul își propune să ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Prin domeniile sale de practică, Avocatul Neculai Razvan Alex se adresează nevoilor variate ale clienților săi, contribuind la soluționarea cazurilor penale, litigiilor civile, problemelor legate de dreptul familiei și încălcărilor constituționale.

Dacă sunteți în căutarea unei asistențe juridice de încredere și a unui avocat cu o abordare profesionistă, Avocatul Neculai Razvan Alex vă stă la dispoziție pentru a vă sprijini în rezolvarea problemelor juridice cu care vă confruntați.

 

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.