Auditori energetici
  Avocati Buzau
  Contabilitate Buzau
  Executori judecatoresti
  Lichidatori judiciari
  Mediatori Buzau
  Notari publici Buzau
  Traducatori autorizati

Daniela Meroiu

5390 Vizualizari
Str. Unirii Centru Nr. 176, Bloc A, Scara A, Ap.20 Buzău
0238.722.081
0741 277 790
meroiud@yahoo.com
Avocat Daniela Meroiu se remarcă prin experiența sa bogată și abilitățile remarcabile în domeniul juridic. Cu un portofoliu diversificat, ea a oferit asistență și reprezentare atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, atât românești, cât și străine, într-o varietate de litigii și proiecte. Iată o prezentare a expertizei și a activităților desfășurate de avocatul Daniela Meroiu:

Expertiză Juridică:

1.      Litigii Civile și Comerciale: Daniela Meroiu a oferit asistență și reprezentare în diverse litigii civile și comerciale, concentrându-se în special pe aspecte legate de contracte și achiziții publice.

2.      Contencios Administrativ: Experiența sa include și litigii de contencios administrativ, unde a abordat chestiuni legate de activitatea administrativă a autorităților publice.

3.      Drept Penal, Infracțiuni Economice: În domeniul dreptului penal, Daniela Meroiu s-a specializat în infracțiuni economice și chestiuni conexe, oferind asistență și reprezentare în fața instanțelor.

Proiecte de Consultanță:

1.      Drept Contractual: A participat activ în numeroase proiecte de consultanță privind probleme de drept contractual. A asistat clienții în negocierea și încheierea contractelor civile, asigurându-se că acestea sunt conforme cu legislația și necesitățile clienților.

2.      Drept Succesoral: A oferit consultanță în probleme succesoriale, asistând clienții în gestionarea aspectelor legate de moșteniri și succesiuni.

3.      Drept Imobiliar: A avut implicare în proiecte imobiliare, oferind consultanță în probleme imobiliare și asistând la încheierea tranzacțiilor în acest domeniu.

4.      Încetarea Amiabilă a Raporturilor Juridice: Daniela Meroiu a avut un rol activ în asistarea clienților în încetarea amiabilă a raporturilor juridice dintre părți, contribuind la găsirea soluțiilor consensuale în diferite situații.

Cu un portofoliu variat și o experiență considerabilă, Daniela Meroiu demonstrează un angajament puternic față de clienți și o abordare proactivă în gestionarea problemelor juridice. Ea se distinge prin capacitatea de a oferi soluții adaptate și eficiente într-o gamă diversificată de domenii juridice.

 

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.