Auditori energetici
  Avocati Buzau
  Contabilitate Buzau
  Executori judecatoresti
  Lichidatori judiciari
  Mediatori Buzau
  Notari publici Buzau
  Traducatori autorizati

Tudorancea Adrian

6488 Vizualizari
Str. Ostrovului Nr. 7, Bl. A1, Sc. B, Ap. 1 (vis-à-vis de Tribunalul Buzău) Buzău
0238.406751
0744 830 101 | 0753 072 028 |0238406750
avtudoranceaadrian@gmail.com
Cu o experienţă impresionantă de peste 30 de ani în domeniul juridic, avocatul Tudorancea Adrian şi echipa sa oferă servicii juridice de înaltă calitate la cele mai bune costuri. Cu o gamă variată de expertize, biroul acoperă o serie de domenii ale dreptului pentru a satisface nevoile clienților săi. Iată o prezentare detaliată a serviciilor și a zonei deservite:

Servicii Oferite:

1. Drept Civil: Asistență juridică în probleme legate de relații civile, contracte, dreptul proprietății, succesiuni, și altele.

2. Drept Penal și Comercial: Reprezentare în litigii penale și comerciale, oferind asistență juridică în procese de natură penală și comercială.

3. Asistență Juridică: Consultanță și asistență juridică în diverse domenii, adaptată la nevoile specifice ale clienților.

4. Lichidator Judiciar: Implicare în procesul de lichidare judiciară, asigurând respectarea procedurilor legale.

5. Recuperări Creanțe: Abordare specializată în recuperarea creanțelor, facilitând soluții eficiente pentru clienți.

6. Somații de Plată: Elaborare și transmitere de somații de plată pentru soluționarea rapidă a divergențelor financiare.

7. Dreptul Muncii: Asistență în probleme legate de relațiile de muncă, contracte de muncă, concedieri, și altele.

8. Dreptul Fiscal: Consultanță în domeniul fiscal, asigurând conformitatea cu reglementările fiscale.

9. Drept Contravențional: Reprezentare în litigii contravenționale, asigurând respectarea normelor legale în această sferă.

10. Drept Succesoral: Consultanță și reprezentare în problemele legate de moșteniri și succesiuni.

11. Proprietate Intelectuală: Asistență în protejarea drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv mărci și brevete.

Zona Deservită: Biroul acoperă județele Buzău, Brașov, Vrancea, Prahova și este disponibil oriunde este necesar în țară, inclusiv la Înalta Curte de Casație și Justiție. Avocatul Tudorancea Adrian este membru al Baroului Buzău din 1986 și a ocupat diverse poziții de conducere în cadrul Baroului, dovedind o contribuție semnificativă la comunitatea juridică locală.

Cu un background academic în calitate de asistent universitar, avocatul Tudorancea Adrian și-a consolidat reputația prin implicare activă și dedicare în profesia sa. Echipa sa este pregătită să ofere servicii juridice de încredere și eficiente, construind relații solide cu clienții săi.

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.